top of page
  • nicoblontrock

Ik werd een stripfiguur....

De auteurs van de populaire strip "De avonturen van Dictator Dirk", elke week in de Krant van West-Vlaanderen op vrijdag, hebben een pàk afleveringen van hun wekelijkse reeks gebundeld in een stripalbum. Dat ligt sedert gisteren te koop bij onder meer de Brugse Boekhandels en bij de stripspeciaalzaak De Striep in Brugge. Wie had ooit gedacht dat ik een stripfiguur zou worden...ik niet in elk geval en als ik eerlijk ben (en dat bén ik), zoiets streelt natuurlijk wel je ego. De reeks is eigenlijk een cartoon, want de lichamelijke kenmerken, de kleine en de grote kantjes van élke schepen in Brugge en natuurlijk ook van burgemeester Dirk worden serieus vergroot. Zo hoort het ook in een cartoon en het resultaat is leuk om lezen. En om te zien. Koen en Bart, de beide auteurs, zeggen nog heel wat in hun pipeline zitten te hebben en ik geloof hen. Benieuwd wat de toekomst brengt want er is een tweede album op komst....


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page